Uutisia Golfkauden avauksesta

Linna Golfin kenttä avattiin tänään 11.5.

Samaan hengeenvetoon todettakoon, että greenien kasvu ei ole vielä käynnistynyt toivotusti, joten päätimme pitää osan viheriöistä edelleen hautumassa kokonaan harsojen alla kevätkylvön kasvun varmistamiseksi. Kuten ohessa kuvista näkyy, kenttä vihertää varsin mukavasti,  ja on hyvin tulollaan, mutta ei kuitenkaan vielä aivan valmis.

Tänään 11.5. pelattiin seitsemälle talvigreenille 6, 7, 8, 12, 15, 16, 18 ja osalla muista viheriöistä pidetään vielä paikoin harsolla suljettuja kohtia. Greenien ja kentän tilannetta tarkastellaan päivittäin, ajankohtainen tieto löytyy Linna Golfin etusivulta sekä sivustomme viikkotiedotteesta.

Ajanvaraus >>

Aukioloajat & viikkotiedote >>

Talviviheriöille pelaaminen ei ole toivottua, mutta mielestämme välttämätöntä seuraavista syistä:

  1. Tällä toimenpiteellä varmistetaan kentän pitkäaikainen huippukunto sekä tälle, että tuleville vuosille estämällä ei-toivotun ruoholajikkeen päätyminen viheriöille.
  2. Tähtäämme kestävään huippulaatuun kaikessa tekemisessä ja tästä syystä greenien varjeleminen on meille ainoa vaihtoehto.
  3. Olemme pahoillamme tilanteesta, mutta uskomme tämän olevan paras ja nopein lääke totutun ja toivomamme laatutason saavuttamiseksi.

Olemme huomioineet tilanteen välittömästi hinnoittelussamme, aiemmasta tiedotuksesta poiketen toistaiseksi, kunnes viheriöt saadaan kunnolla auki (alustava arvio noin viikon verran), käytetään vieras Green feessä hintaa 30€ sekä Osakkaan vierashintana 20€. Tänään avauspäivänä olemme olleet hinnoittelun suhteen vielä tätäkin joustavampia.

Ennakkovarauksissa ja erillisten tarjousten mukaan sovituissa paketeissa teemme huomioinnit tapauskohtaisesti.

Kenttä tulee kyllä pian huippukuntoon, mutta maltti on valttia.
Edit. 20.5. tähtäämme kesägreenien avauksessa maanantaihin 23.5.

Keväisin terveisin,

Linna Golfin tiimi

 

Ajanvaraus >>

Pelioikeus- ja kausikorttivaihtoehdot>>

Rekisteröi pelioikeus >

Uutinen päivitetty 11.5.2022