Linna Golfin kausi 2021 päättyy sunnuntaina 17.10.

Kiitos kaudesta 2021!

Sunnuntaina 17.10. pelataan menestyksekkään kauden viimeiset kierrokset kesäviheriöille, jonka jälkeen kenttä suljetaan vierailta.

18.10. maanantaista alkaen mahdollistetaan Linnalaisten (pelioikeutetut osakkaat, täyspelioikeus, kausikorttilaiset, yhteistyökumppanit sekä em. ryhmien perheenjäsenet) pelaaminen talviviheriöllä ilman ajanvarausta niin pitkään kuin mahdollista.

Edit 18.11.2021: Linnalaisten pelaaminen talviviheriöille ilman ajanvarausta päättyy 20.11.2021 lauantaihin. Sää kääntyy pysyvämmin talviseksi, joten suljemme kentän myös Linnalaisilta kauden 2021 osalta.

Range pysyy avoinna lyöntimatoilta 20.11.2021 saakka, muut harjoitusalueet suljettu 18.10. alkaen.

Muistutamme, että myös talviviheriöitä käytettäessä kuuraisella kentällä pelaaminen ja harjoitusalueiden käyttö on ehdottomasti kielletty. Jos olet epävarma, älä mene pelaamaan.

Klubitalo ja klubiravintola ovat 18.10 alkaen suljettuna.

Väyläkuva

Kuluva kausi on ollut Linna Golfissa vilkas ja pelaajamäärät jatkoivat nousuaan viime kauden ennätyslukemista. Kasvaneen kysynnän lisäksi suurta iloa herättää pelaajilta saatu kokonaisvaltaisen kiittävä palaute niin vierailta kuin Linnalaisiltakin pelaajilta.

”Kausi oli meille ennätyksellinen ja se on paitsi henkilökuntamme, kaikkien asiakkaidemme ja sidosryhmien ansiota”, toimitusjohtaja Esa Honkalehto kiteyttää kiitokset.

Koko Linna Golfin tiimi lähettää vilpittömät kiitoksensa kaudesta osakkaille, jäsenille, pelioikeutetuille, yhteistyökumppaneille, tapahtumajärjestäjille ja kaikille vierailijoille.