Linna Golfin kenttä on saavuttanut huippukunnon

Golfkauden alku on monessa paikassa ollut haastava, eikä Linna Golfinkaan kenttä ole immuuni vaikealle talvelle tai kylmälle keväälle. Vältyimme taitavan kentänhoidon ja hyvän pohjatyön ansiosta suurilta tuhoilta.

NYT USKALLAMME LUVATA, että kevään haasteet on selätetty ja kenttä on rehellisesti sanottuna aivan upeassa kunnossa. Viheriöiden nopeus on ollut pari viime viikkoa vielä aavistuksen hitaampi.

Tänään 17.6. on laskettu leikkuukorkeus ns. alas ja  lähipäivien aikana toisella terien laskemisella saavutetaan kesän huippulukemat (Stimp 10), joissa tullaan pysymään.

Siirry ajanvaraukseen >>

Radikaali päätös osan kentästä pitäminen talvigreeneillä 24.5. saakka kannatti ja antoi kevään paikkokylvölle aidon mahdollisuuden ja nyt saamme olla kiitollisia tästä maltista. Myös muut suuremmat kevätpuolen hoitotyöt alkavat olla takanapäin, joten nyt pelaajana on helppo keskittyä olennaiseen, eli nauttimiseen kaikilla aisteilla.

Jos et usko, että Linna Golfissa odottaa keidas keskellä eteläistä Suomea, kurkkaa tästä videolta miltä kentällä näytti 15.6.2022 >>>

Upeat videot ja oheiset artikkelikuvat on taltioinut ja koostanut Jussi Evinsalo.

Tervetuloa nauttimaan!

Siirry ajanvaraukseen >>

Lue kesän 2022 uudistuksista >>