Linna Golf ry:n vuosikokous

Linna Golf ry kokoontui vuosikokouksen merkeissä 23.2.2023.

Kokouksessa esiteltiin kauden 2022 tilinpäätös, vuosikertomus sekä toiminnantarkastajan lausunto. Lisäksi vahvistettiin toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio seuraavalle toimintavuodelle. Kokous päätti, että hallituksen puheenjohtajana jatkaa Mika Walkamo sekä jäseninä Vesa Kainulainen ja Antti Luukkanen. Toiminnantarkastajaksi valittiin Heikki Roiha ja varalle Jorma Ahonen

Kokous hyväksyi hallituksen esittämän jäsenmaksun suuruudeksi aiemman vuoden tapaan 135 € (junioreiden jäsenmaksu 55 €). Linna Golf ry:n kauden 2022 jäsenyydet ovat voimassa 31.3. saakka, ja ”uusi kausi” alkaa virallisesti 1.4.2023 alkaen. Vuosikokouksen päätöksen mukaiset jäsenmaksulaskut tulevan kauden jäsenyydestä lähtevät sähköpostitse maaliskuun aikana.

Uudet jäsenet pääsevät ostamaan jäsenyyden suoraan verkkokaupastamme.

Seuramme kapteeniksi valittiin toistamiseen Heikki Heino. Kapteenin tehtävänä on toiminnallaan ja esimerkillään vaalia seurahenkeä. Heikistä saat myös takuulla mukavaa ja kentän tuntevaa peliseuraa, kierroksia yhdessä kesässä kertyy kapteenillemme toista sataa.

Kokouksessa päätettiin jatkaa myös klubitoimikunnan toimintaa. Klubitoimikunnan tavoitteena on suunnitella, rakentaa ja toteuttaa tulevan kesän tapahtumia sekä tuoda esiin mahdollisia kehityskohteita ja jäsenistön toiveita.

Jos klubitoimikuntaan kuuluminen tulevalle kaudelle kiinnostaa, ota yhteys kapteeniimme Heikki Heinoon, heikkiheino1982@gmail.com.

Lisää Linna Golfin jäsenyydestä ja yhteisöstä >>