Pelaajat ovat äänestäneet – Linna Golf jatkaa Suomen parhaana golfkenttänä

Linna Golf valittu Suomen parhaaksi Golfkentäksi 2021

Pelaajat ovat äänestäneet – Linna Golf jatkaa Suomen parhaana golfkenttänä! Yli 7000 vastaajaa antoi äänensä Golflehden joka toinen vuosi tehtävään kotimaisten golfkenttien rankingiin, jossa Linnalla on kunnia jatkaa Suomen ykkösenä. Kilpailu ja kehitys koko toimialalla sekä rankingin kärjessä on todella tiukkaa. Nykymuotoista pelaajien äänestyksellä toteutettavaa kenttärankingia on takana nyt neljä kertaa, joista kolmesti Linna Golf on yltänyt Suomen parhaaksi. Toiseksi sijoittui Nordcenter, Fream ja kolmanneksi Ålands Golf Club, Slottsbanan. Kaikki kärkikolmikon kentät mahtuvat kokonaisuutta arvioitaessa vain 0,2 pisteen sisään toisistaan.

”Tämä on parasta mahdollista tunnustusta, jota voimme saada sillä kaikki valta rankingissa on asiakkaillamme eli pelaajilla. Vastaajien sekä arviointien määrä on niin iso, että rankingin tulokset antavat varmasti kattavan kokonaiskuvan kenttien tekemisestä”, summaa Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto. ”Pysyminen Suomen ykkösenä on meille kova juttu, mutta kuten näemme tuloksista, kaikki investoivat kehitykseen, joten meidän täytyy pitää oma fokus kirkkaana ja nostaa tasoamme yhä korkeammalle”, Honkalehto jatkaa.

Tutustu Linna Golfin kausituotteisiin >>

Klubitalo

Kenttien arviointi jakautuu kahdeksaan kategoriaan, joista Linna arvostettiin parhaaksi kolmessa kategoriassa; paras palvelu, paras kunto ja viimeistely, paras klubitalo ja oheispalvelut, kakkoseksi kategoriassa paras suunnittelu sekä kolmanneksi parhaan ravintolan arvioinnissa. Nykymuotoisena pelaajien äänestyksellä toteutettu kenttäranking on tehty vuodesta 2015, nyt neljännen kerran. Linna Golf on kaikissa neljässä arvioinnissa sijoittunut parhaaksi kategorioissa paras palvelu sekä paras kentän kunto ja viimeistely.

”Teemme tätä kovalla sitoumuksella ja koko sydämestä pelaajia varten, joten on pakko olla todella tyytyväinen, että henkilökuntamme panos näkyy ja noteerataan asiakkaidemme toimesta. Kiitos kehityksestä ja onnistumisesta kuuluu koko sitoutuneelle tiimillemme, jolla on syy olla ylpeä omasta työstään”, kiittelee Linna Golfin asiakkuuspäällikkö Karri Koivu. ”Pitkäjänteisellä laadukkaalla tekemisellä Linna Golf on saavuttanut maineensa ja tunnetaan korkeasta palvelun tasosta kentällä ja klubilla. Kerromme tämän myös asiakkaillemme palvelulupauksemme kautta ja siten nostamme oman tekemisen rimaa sekä sisäistä kehittymispainetta antamalla luvan odottaa Suomen parasta, jokaisella visiitillä.”, Koivu pohtii.

Yksittäisistä arviointikategorioista Linna Golfin suurin kehitys on tullut ilmapiiri ja viihtyvyys osiossa. ”Tästä saamme kiittää henkilökunnan lisäksi erityisesti kasvavaa määrää osakkaitamme, sitoutuneita kausipelaajia, jäseniä, kumppaneita ja muita asiakkaita, joiden iloinen ja yhteisöllinen läsnäolo ovat tässä kohtaa kaikki kaikessa”, kiittelee Honkalehto.

Kenttäranking on loistavaa palautetta menneestä, mutta Linna Golfissa katse on suunnattu jo tiukasti eteenpäin. ”Kehitys ja investoinnit jatkuvat, viime kesänä saimme valmiiksi bunkkeriremontin ja tulevaisuuden kehityssuuntina ovat muun muassa maa-alueemme hankinta ja sen mahdollistamat uudet hankkeet”, toimitusjohtaja Honkalehto valottaa.

Kenttäranking-artikkeli Linna Golfista Golfpiste.com>>

Kenttäranking kokonaisuudessaan >>

Lisätietoa:

Esa Honkalehto, toimitusjohtaja, Linna Golf, 050 560 9946, esa.honkalehto@linnagolf.fi
Karri Koivu, Asiakkuuspäällikkö, Linna Golf, 040 511 7721, karri.koivu@linnagolf.fi