Tervetuloa nauttimaan – Golftapahtumat kaudelle 2021 varataan nyt

Linna Golf on perustamisestaan saakka ollut haluttu ja laadukas näyttämö niin tapahtumille kuin kansainvälisten huippujenkin kilpailuille isännöiden satoja tapahtumia vuosittain. 

Tunnetuista kiertueista muun muassa Challenge Tourin ja European Senior Tourin osakilpailuja sekä viimeisimpänä the St. Andrews Trophya 2018. Linna Golfissa menestyneisiin pelaajiin lukeutuvat tämän hetken maailman kärjestä esimerkiksi, Tommy Fleetwood (European Amateur 2010), Jon Rahm (European Amateur Team Championship 2014), Lucas Bjerregaard (SK Golf Challenge) sekä Thorbjorn Olesen (SK Golf Challenge).

Vieraidemme viihtyminen on meille kunnia asia ja haluamme jokaisessa tilaisuudessa olla maineemme veroisia tapahtuman järjestäjiä. Tinkimätön laatutaso kentällä ja lämmin sekä yksilöllinen palvelu koko resortissa pitävät hymyn huulilla. Linna Golf on tutkitusti laadukas kumppani tapahtumien järjestämisessä ja Vanajanlinnan upea miljöö sekä palvelukokonaisuus luovat puitteet viihtymiselle.

Anzel Liput

Korona-aikana olemme muokanneet asiakasläheiset ja henkilökohtaista palvelua vaalivat toimintatapamme kontaktittomaan ja turvalliseen muotoon. Kevään ja kesän 2020 tilanne loi meille tapahtumajärjestäjinä suuria haasteita, mutta yhteistyöllä ja aktiivisella otteella asiakkaidemme kanssa löysimme ja sovelsimme toimintamallit, joilla järjestimme lähes 100 golftilaisuutta, turvallisuudesta tinkimättä.

Tilanteen edellyttäessä minimoimme kaiken sisätiloissa tapahtuvan asioinnin ja siirrämme suurimman osan asioinnista sekä tapahtumaviestinnästä tapahtumaan ennakkoon ja etänä, jotta paikan päällä voidaan nauttia turvalliset etäisyydet huomioon ottaen. Gamebook Tournament Manager mahdollistaa kontaktittoman tulospalvelun pelaajien omilla mobiililaitteilla. Tämä pitää huolen pelaamisen mielekkyydestä ja yhteisöllisyydestä kun tuloksia seurataan ja pelin aikaisista hetkistä voidaan viestiä reaaliaikaisesti sovelluksessa myös eri ryhmien välillä.

Keittiömme herkuista nautitaan tarvittaessa take away -muodossa tai ruokailut katetaan reilut turvavälit huomioiden suuriin tiloihimme tai ulos, jossa palvelu hoituu erikseen poikkeustilan aikana hankkimissamme juhlateltoissa. Katettuihin telttoihin ja terassialueellemme mahtuu turvavälit huomioiden kerrallaan jopa 100 ruokailijaa.

Kun viranomaiset ja ohjeistukset sallivat tilaisuuksien järjestämisen, meillä on jo toimintamallit ja puitteet valmiina.
Tervetuloa nauttimaan turvallisesti!

Linna Golfin tapahtuman esimerkkisisältö:

  • Runsas aamiainen
  • Green feet
  • Harjoitusalueiden käyttö palloineen
  • Bägikärryt pelaajille
  • Tulospalvelu tuloskorteilla tai gamebook -sovelluksella valinnan mukaan
  • Klubisaunojen käyttö pyyhkeineen
  • Maittava lounas ja palkintojenjako

Asiakastilaisuus, klubimatka tai kaveriporukan kisa, me järjestämme sen ammattitaidolla.
Kauden 2021 tapahtumille on kova kysyntä, varaa oma tilaisuutesi nyt.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt:

Karri Koivu
Asiakkuuspäällikkö
Puhelin 040 511 7721
karri.koivu@linnagolf.fi