Linna Golf etsii kesätyöntekijöitä asiakaspalvelutiimiin sekä kentänhoidon ja puutarhan tehtäviin

Haemme vahvistusta palkittuun henkilöstöömme! Tarjolla on työtehtäviä monipuolisesti niin kentänhoidon ja puutarhan parista kuin toimiston vastaanotosta.

Missiomme on tarjota unohtumattomia elämyksiä ja mieleenpainuvia onnistumisia yhdessä tehden ja toimien. Toimintamme keskiössä on tärkein voimavaramme – loistava henkilöstö. Palveluketjumme keskiössä ovat Caddiemasterit, joiden tehtävänä on huomioida vieraamme yksilöllisesti kokonaisvaltaisen elämyksen mahdollistamiseksi. Päätuotteemme eli kentän laadun varmistaa arvostettu kentänhoitotiimi. Viimeisen silauksen luo viimeistelty puutarhatyöntekijöiden luoma klubin ympäristö.

Työssä onnistumisen kannalta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reippaus, energisyys, oma-aloitteisuus, vilpitön halu oppia uutta, iloinen asenne ja kyky toimia paineen / kiireen keskellä hymyssä suin. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä vauhdikkaita työpäiviä upeassa ympäristössä mukavien asiakkaiden parissa.

Kentänhoitoa

Kentänhoito

Tulet saamaan laajan perehdytyksen kentänhoitotehtäviin, mutta aiempi kokemus on hakuprosessissa eduksesi!

 

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kentänhoidolliset toimenpiteet aina ruohon leikkaamisesta bunkkereiden hoitoon. Olet hakemamme henkilö, jos aikaiset aamut eivät hätkäytä ja erilaiset koneet pysyvät sinulla hanskassa.

 

Tarjoamme töitä 30-40 tuntia viikossa vaihtelevin työajoin. Työt ajoittuvat huhtikuun lopusta lokakuulle, mutta tarkan ajankohdan sovimme kanssasi erikseen.

Caddiemaster

Caddiemastereiden osalta toivomme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu tai vastaavista tehtävistä, mutta golfin tuntemus ei ole missään nimessä välttämätöntä – asenne ratkaisee.

 

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, golfklubin vastaanotossa toimiminen, tapahtumien parissa työskentely, erilaiset toimistotehtävät sekä myynti- ja kassatyöskentely.

 

Saat kannustavan ja kokeneen tiimin sekä hiotun palveluprosessi tuen, kattavan perehdytyksen golfiin ja palvelukulttuuriimme. Oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöösi. Tarjoamme töitä 30-40 tuntia viikossa sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Työt ajoittuvat huhtikuun lopusta lokakuulle, mutta tarkan ajankohdan sovimme kanssasi erikseen.

Puutarhatyöntekijä

Linna Golfin monivuotinen menestys perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun ja hiottuihin yksityiskohtiin, jonka merkittävänä osana on huoliteltu klubialueen ympäristö taitavien puutarhureiden toimesta.

 

Työnkuva Linna Golfin ja Vanajanlinnan ympäristössä sisältää mm. nurmikon, kulkuväylien, kivetysten, parkkipaikkojen, pensasalueiden ja perennapenkkien hoitoa. Lisäksi olennaisena tehtävänä on monipuolisten kesäkukka-asetelmien istutus ja ylläpito.

 

Tarjoamme 30-40 tuntia viikossa yhdessä sovitusti huhtikuusta syyskuuhun. Työpäivät alkavat aamuaikaisesta, ennen kuin päivän ensimmäiset pelaajat saapuvat kentälle.

Oletko hakemamme vahvistus huikeaan tiimiin? Hae lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse carita.helminen@linnagolf.fi 24.2.2023 kello 15 mennessä. Tuothan hakemuksessasi ilmi, haetko työtä kentänhoidon vai Caddiemasterin tehtävien parista. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana.

Tervetuloa osaksi huipputiimiä!

Lisätietoa:

Carita Helminen, Palvelupäällikkö, Linna Golf, 044 716 5147, carita.helminen@linnagolf.fi