Linna Golf mainittu arvostetun Kingdom lehden parhaiden golfelämysten listauksessa

Linna Golf on saanut maininnan arvostetun Kingdom lehden artikkelin parhaiden golfelämysten listauksessa. Listan kenttiä kuvataan seuraavasti:

“Places that add a little something extra , a bit of magic beyond the round”

“Kuvaus on juuri sitä, mitä Linna Golf tavoittelee. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä golfin ja muiden aktiviteettien parissa.” Linna Golfin palvelupäällikkö Carita Helminen toteaa. “Tunnustus kertoo, että olemme matkalla oikeaan suuntaan ja sillä tiellä jatketaan!” Helminen jatkaa.

Samalla listalla mainitaan muita maailman luokan kenttiä, kuten Skotlannin St Andrews, Portugalin Quints do Lago ja Irlannin Old Head of Kinsale.

Kurkkaa koko listaus täältä!

Linna Golf

Vastaavia onnistuneita elämyksiä ovat saaneet Linna Golfin tapahtuma-asiakkaat Innolinkin kanssa yhteistyössä tehdyn  kävijätutkimuksen perusteella.

99% yritystapahtumien osallistujista on sitä mieltä, että Linna Golf kuuluu kolmen parhaimman yritysten golftapahtumien järjestäjän joukkoon

96% tapahtumien osallistujista on sitä mieltä, että tapahtuma edisti positiivista mielikuvaa tapahtuman järjestäneestä yrityksestä

99%
 vierailijoista koki saavansa hyviä verkostoitumismahdollisuuksia ja elämyksiä tapahtumasta.

Parhaiten onnistuneita tekijöitä olivat henkilökunnan ammattitaito ja ystävällisyys, klubi- ja virkistäytymistilat sekä vierailijoiden vastaanotto.

NPS 80 (suosittelijoita 81 %, arvostelijoita 1 %)

  • Tapahtuman järjestäjien NPS 92

*Innolinkin toteuttama tutkimus kauden 2022 aikana Linna Golfin järjestämiin yritystapahtumiin osallistujille. 610 vastaajaa.

Lue lisää tapahtuma-asiakkaidemme tyytyväisyydestä täältä!