Nuori golfammattilainen Alex Hietala liittyy Linna Golfiin

Nuori maailman huipulle tähtäävä ammattilaisgolfari, Alex Hietala siirtyi talven aikana edustamaan Linna Golfia.

”Linna Golf edustaa golfkenttänä eurooppalaista huippulaatua ja on kehityksen tiellä. Omakin tavoitteeni on kansainvälinen menestys, joten tavoitteet kohtaavat. Uskon, että saan hyvän tuen Linnalta ja panostan kaikkeni päämääräni eteen,” pian kautensa aloittava Hietala kommentoi.

Kiertue, josta Hietala ponnistaa on satelliittikiertue Pro Golf Tour, jonka lisäksi hän tulee pelaamaan villien korttien mahdollistamat kilpailut Challenge Tourilla. Tulevaan kauteen nuori mies on asettanut kovat tavoitteet. ”Viime kaudella peli oli lähes koko ajan hieman kiven alla. Silti tulokset olivat kohtuullisen hyviä, joten harjoittelu tuottaa tulosta aivan perusasioissa. Tärkeimmät tavoitteet tulevaan ovat kategoria joko Challenge Tourille tai DP World Tourilla. Olisi tärkeää hyödyntää saamani paikat Challenge Tourilla,” Hietala pohtii.

Tiukan kilpailukauden mahdollistamissa rajoissa, mies tullaan näkemään yhä useammin myös tuoreen kotikentän viheriöillä. ”Puitteet ovat kunnossa kentällä ja harjoitusalueella, joten kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Upea golf-kokonaisuus ja positiivisella mielellä varusteltua väkeä.

Odotan innolla yhteistä matkaa kohti huippua – Linnalla nähdään,” kuuluvat Hietalan terveiset Linnalaisille.

Alex Hietala pelaa parhaillaan Dreamland Pyramids Classicin kolmatta kierrosta Egyptissä. Livetuloksia pääset seuraamaan >>täältä.