Pelaaja Ensin -kysely: Linna Golfin kenttä ja palvelu arvioitu Suomen parhaiksi

Linna Golf kiittää menestyksekkäästä kaudesta – asiakastyytyväisyys ja arviot olleet huipputasolla

Kuluva kausi on ollut Linna Golfissa vilkas ja pelaajamäärät ovat jatkaneet nousuaan viime kauden ennätyslukemista. Kasvaneen kysynnän lisäksi suurta iloa herättää pelaajilta saatu palaute, jota kerätään ja seurataan aktiivisesti mm. Pelaaja Ensin -työkalun avulla. Työkalua käyttää Suomessa 78 golfyhteisöä, joten jäljempänä esitetyt benchmark-vertailut ovat suhteessa kaikkiin palautetta kerääviin yhteisöihin.

Jatkuvana toteutettavaan vieraspelaajakyselyyn saatiin yhteensä 1097 arvokasta vastausta, joten kyselytuloksia voidaan pitää varsin edustavina. Olemme erittäin kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta ja toivomme jatkossakin pelaajilta avointa kommunikaatiota matalalla kynnyksellä.

Linna Golf

Pelaaja Ensin -palautteiden satoa 2021

Linna Golfin kenttä arvostetaan kansallisessa Pelaaja Ensin -vieraspelaajakyselyssä Suomen parhaaksi kokonaisuutta arvioitaessa. Yksittäisistä kentän osa-alueista viheriöiden laatu eli tasaisuus sekä viheriöiden nopeus ovat arvostettuna Suomen ykköseksi. Samoin väylät ja niiden reuna-alueet arvostetaan koko valtakunnan kärkipaikalle. Elo-syyskuun aikana suuren remontin kokeneet bunkkerit olivat yksittäinen osa-alue, jonka arviointi koki kauden aikana merkittävimmän nousun upeasti toteutetun remontin johdosta.

”Kenttähenkilökunta on tehnyt kenttämestari Markku Leskisen johdolla jälleen upeaa työtä pitäen kentän koko kauden fantastisessa kunnossa. Normaalin huolellisen hoitotyön lisänä toteutetun bunkkeriremontin jälki on upeaa ja sen ansiosta tulevina vuosina bunkkereiden huolto päästään jatkossa toteuttamaan kevyempänä.”, Linna Golfin toimitusjohtaja Esa Honkalehto kiittelee. ”Lisäksi, puutarhatiimimme kaunis ja huoliteltu käsityö istutusten parissa on kokonaisuutta ja viimeistelyä ajatellen valtava osa viihtyisyyttä ja he ovat kaikki kiitoksensa ansainneet”, Honkalehto täydentää.

Caddiemaster-palveluiden arvioinnissa Linna Golfin palvelutiimi on saavuttanut koko 2015 vuodesta lähtien kerätyltä ajalta parhaan kausikohtaisen tuloksen 94/100. Tämä arviointi kiilaa benchmark-vertailussa jälleen koko Suomen kärkipaikalle. Useammasta alakategoriasta koostuva ’Palvelu ja tiedotus’ -arviointi yltää myös valtakunnalliseen kärkeen.

”Ennätyksellisen vilkkaan kesän ja kovan kysynnän aikana saavutettu ’oma ennätys’ sekä koko Suomen 1. sija palveluarvioinnissa on käsittämättömän kova suoritus Caddiemaster-nelikoltamme. Uskon, että tarkat ja pitkään työstetyt prosessit tuovat hyvän tuen, mutta palvelutiimin kokemus, ilo ja vilpitön välittäminen ovat niitä asioita, joilla meidän mahtava nelikkomme on erottunut edukseen. Meillä on upeasti hoidettu, mieleenpainuva kenttä ja silti avoimissa palautteissa Caddiemaster-palvelu ja -vastaanotto nostetaan toistuvasti parhaaksi osaksi kokemusta. Hattu päästä koko huipputiimille”, summaa Linna Golfin Asiakkuuspäällikkö Karri Koivu.

Vieraspelaajien suositteluhalukkuus eli NPS (Net Promoter Score) luku 74 asettuu valtakunnallisessa vertailussa koko Suomen kentistä aivan kärkeen 2. sijalle. Kaiken kaikkiaan saamamme palaute on ollut koko kaudelta erittäin positiivista ja ilahduttavaa. Kiitos tästä kuuluu valtavan panoksensa antaneelle henkilökunnalle niin kentällä, puutarhassa kuin klubillakin. Samoin kaikkien Linnalaisten pelaajien suuntaan on syytä lähettää lämmin kiitos, sillä omalla toiminnallaan sitoutuneet pelaajamme luovat tunnelmaa ja varmistavat viihtyvyyttä kaikkialla kenttäympäristössä.

”Kausi oli meille ennätyksellinen ja se on paitsi henkilökuntamme, kaikkien asiakkaidemme ja sidosryhmien ansiota”, toimitusjohtaja Honkalehto päättää.

Koko Linna Golfin tiimi lähettää vilpittömät kiitoksensa kaudesta osakkaille, jäsenille, pelioikeutetuille, yhteistyökumppaneille, tapahtumajärjestäjille ja kaikille vierailijoille.

 

Lisätiedot
Linna Golfin toimitusjohtaja Esa Honkalehto, puh. 050 560 9946, esa.honkalehto@linnagolf.fi
Linna Golfin asiakkuuspäällikkö Karri Koivu, puh. 040 511 7721, karri.koivu@linnagolf.fi

 

Linna Golf jälleen Euroopan Top-100 listalla >>

Linna Golf

Linna Golf on osakkeenomistajien omistama erittäin korkealaatuinen resort-golfkenttä, joka sijaitsee Hämeenlinnassa, Vanajanlinnan mailla noin 100 hehtaarin alueella. Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Destinations -ketjuun, johon kuuluu tällä hetkellä yli 30 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta. Golfkenttien kansalliset ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen Parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin eri palvelukategorioiden osalta.