Klubiravintola

Keittiömestarin tervehdys

Käsin tekeminen, rentous ja maku ovat keskiössä. Nämä arvot ovat läsnä kaikessa tekemisessä ja sen pohjalta on rakennettu elämyksellinen kokonaisuus.

Valmistamme rentoa maistuvaa ruokaa modernilla otteella turhia hienostelematta. Vaikutteita on haettu niin Pohjois-Amerikasta, kotimaastamme kuin Aasiastakin asti.

Laadukkaat kasvis- ja vegaaniruuat takaavat kasvissyöjille viimeisteltyjä vaihtoehtoja. Myös gluteeniton ruokavalio on huomioitu.

Juomapuolella tuomme makuja pientuottajaoluista, viinimaailma on rakennettu kiinnostavien uuden maailman viinien ympärille.

Klubin ravintola on avoinna kaikille ja toivotamme golfia pelaamattomatkin vieraat lämpimästi tervetulleeksi testaamaan klubin tarjontaa avoimin mielin.

Kasper Mäkinen
Keittiötoimen johtaja
Vanajanlinna Group

Kasper Mäkinen

Klubiravintola 11.-17.10.

Klubiravintolan keittiö on valitettavasti jouduttu sulkemaan jo 13.10. keskiviikosta alkaen useamman samanaikaisen sairastapauksen aiheuttaman henkilökuntavajeen johdosta. Sairastumisiin ei liity koronavirus.

Olemme erittäin pahoillamme tilanteesta ja klubiravintolan väki kiittää kaikkia asiakkaita lämpimästi kuluneesta kaudesta.

Palvelemme klubitalolla päivittäin 17.10. sunnuntaihin saakka kahvilatuotteilla ja virvokkeilla. Kahvilatuotteita saatavilla päivittäin kello 17:00 saakka.

À la carte – ei saatavilla 13.10. alkaen

Klubiravintolan keittiön väki kiittää kaikkia asiakkaita kaudesta 2021 ja toivottaa mukavaa syksyn jatkoa!

Hotelli Vanajanlinnan keittiö avoinna, tutustu tarjontaan >>

TERVETULOA NAUTTIMAAN

Klubin ravintola on avoinna kaikille ja toivotamme myös golfia pelaamattomat vieraat lämpimästi tervetulleeksi testaamaan klubin tarjontaa avoimin mielin.

Myymme myös kaikki annoksemme take-away muodossa mukaasi huoneeseen tai vaikka kierrokselle. Klubiravintolan suora numero palvelee aukioloaikojen puitteissa: 0300-870890 (0,8€/min + pvm+mpm)

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti, joten arvostamme suuresti palautetta risujen / ruusujen muodossa, jotta voimme palvella sinua jatkossa vieläkin paremmin.

KAHVILATUOTTEET

Herkulliset leivät paistamme klubilla ja täytämme ne tuoreena aina saman päivän aamuna.

Vaihtuvat leivonnaiset ovat alusta saakka oman keittiömme tuotantoa – varmasti tuoretta ja vastaleivottua.

Tarjolla on mm. suolaisia kasvis- ja lihatäytteisiä piiraita, sekä tietenkin makeita herkkuja kuten cookiet, cupcaket sekä muffiinit.