Klubiravintola Slotte

Keittiömestarin tervehdys

Käsin tekeminen, rentous ja maku ovat keskiössä. Nämä arvot ovat läsnä kaikessa tekemisessä ja sen pohjalta on rakennettu elämyksellinen kokonaisuus.

Valmistamme rentoa maistuvaa ruokaa modernilla otteella turhia hienostelematta. Vaikutteita on haettu niin Pohjois-Amerikasta, kotimaastamme kuin Aasiastakin asti.

Laadukkaat kasvis- ja vegaaniruuat takaavat kasvissyöjille viimeisteltyjä vaihtoehtoja. Myös gluteeniton ruokavalio on huomioitu.

Juomapuolella tuomme makuja pientuottajaoluista, viinimaailma on rakennettu kiinnostavien uuden maailman viinien ympärille.

Klubin ravintola on avoinna kaikille ja toivotamme golfia pelaamattomatkin vieraat lämpimästi tervetulleeksi testaamaan klubin tarjontaa avoimin mielin.

Lounaat ja À La Carte -listan herkut on tarjoiltu kauden 2022 osalta! Vitriinivalikoimastamme löydät runsaan valikoiman niin pienempään kuin isompaankin nälkään golfkauden loppuun saakka.

Kasper Mäkinen
Keittiötoimen johtaja
Vanajanlinna Group

Kasper Mäkinen

TERVETULOA NAUTTIMAAN

Klubin ravintola on avoinna kaikille ja toivotamme myös golfia pelaamattomat vieraat lämpimästi tervetulleeksi testaamaan klubin tarjontaa avoimin mielin.

Myymme myös kaikki annoksemme take-away muodossa mukaasi huoneeseen tai vaikka kierrokselle. Klubiravintolan suora numero palvelee aukioloaikojen puitteissa: 0300-870890 (0,8€/min + pvm+mpm)

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti, joten arvostamme suuresti palautetta risujen / ruusujen muodossa, jotta voimme palvella sinua jatkossa vieläkin paremmin.

KAHVILATUOTTEET

Kahvilatuotteet tarjolla kaikkina viikonpäivinä min. kello 9:00-18:00 välillä

Herkulliset leivät paistamme klubilla ja täytämme ne tuoreena aina saman päivän aamuna.

Vaihtuvat leivonnaiset ovat alusta saakka oman keittiömme tuotantoa – varmasti tuoretta ja vastaleivottua.

Tarjolla on mm. suolaisia kasvis- ja lihatäytteisiä piiraita, sekä tietenkin makeita herkkuja kuten cookiet, cupcaket sekä muffiinit.