KURSSIT JA OPETUSPALVELUT

Monipuolista golfopetusta läpi kauden

Oli sinulla mielessä golfin aloittaminen tai golfviikonloppu Vanajanlinnassa, opetustarjonnastamme löydät juuri sopivan paketin. Golfopetuksesta Linna Golfissa vastaa Pro Ari Koski. Tutustu Arin opetusmetodeihin täältä!​​​​​​​


GREEN CARD -KURSSIt

Kolme tuntia kestävällä kurssilla opetellaan perusasiat ja saat lopuksi pelaamiseen vaadittavan Green Cardin.

Kurssilla opetellaan kaikki golfin peruslyönnit. Lisäksi saat kattavan infopaketin kentällä etenemisestä, säännöistä ja muita käytännön vinkkejä. Meille on tärkeintä että pääset lajiin helposti sisään ja aloitat pelaamisen sujuvasti. Alkeiskurssin hinta on 99 € / hlö.

Mikäli uuden harrastuksen aloittaminen kiinnostaa, ota yhteys suoraan Pro Ari Koskeen!

Kurssit järjestetään Linna Golfin harjoitusalueella. Mukaan et tarvitse omia välineitä, ainoastaan reippaan ja iloisen mielen!


YKSITYISOPETUS

Yksityisopetus on tehokkain tapa kehittää peliäsi. Saat ammattilaisen yksityiskohtaista ohjausta juuri siihen asiaan mihin haluat. Voit varata tunteja aihekohtaisesti esimerkiksi lyöntitekniikkaan, chippaamiseen tai puttaamiseen. Tarjolla on myös useamman tunnin kokonaisuuksia. Yksityisopetuksen varaukset tapahtuvat suoraan opettajalta.

Ari Koski
alkaen 75 € / tunti / 1-4 hlö

  • ​​​​​​​Kolmen tunnin paketti 195 €PELIKIERROS PRON KANSSA

Pro pelaa yhdessä ryhmän kanssa (1-3 hlöä + pro), neuvoo ja opastaa pelillisissä asioissa sekä antaa neuvot miten ja mihin kannattaa yrittää lyödä. Pelin jälkeen Pro antaa myös oman näkemyksen pelaajille, miten he voisivat kehittää omaa pelaamista sekä golftekniikkaa saavuttaakseen vielä paremman tuloksen. Kierroksen aikana ei puututa Swing-tekniikkaan. Varaukset suoraan opettajalta.

Ari Koski
95 € / 9 reikää