SEURAN MESTARUUSKILPAILUIDEN VOITTAJAT SELVILLÄ

Linna Golfin Mestikset pelattiin 18.-20.8. hienokuntoisella kentällä ennätyksellisen osallistujamäärän kesken. Viikonlopun kruunasi Linnalaisten grilli-iltama lauantain pelien jälkeen, jossa maittavan ruoan lisäksi päästiin nauttimaan huikean Jaromir Jokisen musisoinnista. Tuomarina viikonlopun ajan toimi Linnalainen Kimmo Mäkelä. Kilpailun palkinnot jaetaan seuran päätöskilpailussa 30.9., johon ilmoittautuminen aukeaa nyt!

NAISET

Naisten sarjassa voiton vei tasaisella pelillä Tiina Kivinen tuloksin 91 ja 94 (+22). Toiseksi tuli muutaman lyönnin enemmän pelannut Anja Luomi tuloksella 91 ja 97 (+25). Kolmanneksi sijoittui loistavalla kakkospäivän loppukirillä Saija Kuivalainen pelattuaan 102 ja 91 (+19). Katso naisten sarjan tulostaulukko kokonaisuudessaan täältä.

MIEHET SCRATCH

Scratch-sarja pelattiin tuttuun tapaan kolmepäiväisenä. Vähimmällä lyöntimäärällä viikonlopusta selvisi Mikael Ketonen tuloksin 75, 82 ja 80 (+8). Yhden lyönnin enemmän löi kakkossijaan yltänyt Mikko Lehtiö tuloksella 80, 77 ja 81 (+9). Kolmanneksi sijoittui tällä kaudella muissa kilpailuissa runsaasti kärkisijoja kerännyt Ville Einola tuloksella 78, 79 ja 84 (+12). Miesten Scratch-sarjan tuloksia pääset tarkastelemaan täältä.

MIEHET HCP

Miesten HCP-sarjassa (tasoituksellinen lyöntipeli) voittajaksi ylsi hienolla kakkospäivällä Timo Maltio yhteistuloksin 68 ja 67 (-9). Toiselle sijalle ylsi Kai Lyytinen pelattuaan 67 ja 71 (-6). Kolmanneksi sijoittui Ossi Suhonen tuloksella 77 ja 71 (+4). HCP-sarjan tulostaulukon näet täältä.

MIEHET HCP SENIORIT

Jäsenistön toiveiden pohjalta toteutimme tänä kesänä ensimmäistä kertaa myös senioreiden oman HCP-sarjan. Seniorisarjassa kärkipaikalle ylsi Sakari Eskelinen pelattuaan tuloksen 74 ja 69 (-1). Kakkoseksi sijoittui Petri Nieminen tuloksella 70 ja 74 (E). Kolmannelle paikalle pääsi Jarmo Jämsä tuloksella 75 ja 71 (+2). Miesten Seniori HCP -sarjan tuloksia voit katsella täältä.

Lämmin kiitos jokaiselle mestiksiin osallistuneelle!

Otamme mielellämme vastaan palautetta tapahtumajärjestelyistä kokonaisuudessaan.

Mestisviikonlopun tavoitteena on ennen kaikkea toteuttaa jäsenistön toiveita sekä pitää yllä Linnalaisten yhteisöllisyyttä!