Lisäpalvelut

Pro- ja opetuspalvelut tapahtumiin

Laadukkaat Pro- ja opetuspalvelut tapahtumiin tuottaa Suomen johtava ja monipuolisin golfkoulu, Pego Golf School. Opettajina kokeneet ja asiakasläheiset PGA Prot Juha-Pekka Peltomäki ja Toni Karjalainen.

Pro-palvelut

Jokerilyöjä & Trackman Analyysi
Pego Golf Schoolin PGA pro jokerilyöjänä valitsemallasi reiällä. Voit helpottaa kilpailijoiden peliä valitsemallasi reiällä niin että Pro lyö avauslyönnin pelaajien lisäksi. Pelaajat voivat halutessaan jatkaa omaa peliään k.o reiällä siitä paikasta johon pro pallon löi. LIsäksi kaikki pelaajat saavat omasta lyönnistään Trackman-analyysin ja videon sekä omasta että pron lyönnistä.
Hinta 17 €/kilpailija. Minimiveloitus 300 €, alv 0%

Beat the Pro
Linna Golfin pro haastaa kaikki kilpailijat yhdellä par-3 reiällä, pelaten reiän jokaisen ryhmän kanssa alusta loppuun. Mikäli kilpailijat onnistuvat voittamaan pron- saavat he erikoispalkinnon. Linna Golfin prot Toni Karjalainen ja Juha-Pekka Peltomäki omaavat pitkän taustan kilpagolfista ja pystyvät tarjoamaan kovan haasteen vieraillenne.
Hinta 15 €/kilpailija. Minimiveloitus 300 €, alv 0%

Trackman-analyysi kierroksella
Linna Golfin prot käyttävät opetuksessaan apuna maailman johtavaa golflyönnin analysointilaitetta Trackmania. Yhdellä reiällä prot tallentavat jokaisen pelaajan lyönnin ja lähettävät analyysin lyönnistä pelaajille kilpailun jälkeen. Näin pelaajat saavat tarkinta mahdollista dataa omasta lyönnistään ja sen kehityskohteista.
Hinta 15 €/kilpailija. Minimiveloitus 300 €, alv 0%

Opetuspalvelut

Green Card -Express
Kutsu kilpailuusi vielä pelaamattomat vieraat ja tarjoa heille Green Card. Samaan aikaan kun jo pelaavat vieraat kilpailevat kentällä, järjestävät Linna Golfin prot Green Card -kurssin vielä pelaamattomille vieraille. Päivän ohjelma on suunniteltu niin, että pelaamattomat vieraat ehtivät osallistua kilpailupäivän avaamalle aamiaiselle sekä päätösruokailuun pelaajien kanssa. Väliajan he suorittavat Green Cardia. Näin voit jatkossa kutsua nämäkin vieraat kilpailuusi.
Hinta 110 €/hlö. Minimiveloitus 300 €, alv 0%

Golfin demo
Golfin demo on tarkoitettu golfiin tutustuvalle ryhmälle. Yleensä 2 tuntia kestävän harjoituksen aikana käydään läpi peruslyönti, chippi- ja putti sekä lopuksi 18 reiän leikkimielinen puttikilpailu Linna Golfin St.Andrews-puttiradalla.
Hinta 90 €/h 1-2 hlöä, 20 € lisämaksu/lisähenkilö/tunti. alv. 0%

 

Varaukset ja lisätiedot

KARRI KOIVU

Asiakkuuspäällikkö
Tapahtumat & Yrityskumppanuudet

Puh. 040 511 7721
karri.koivu@linnagolf.fi