Kesätöihin Linna Golfiin? Etsimme vahvistusta Suomen parhaaksi palkittuun asiakaspalvelutiimiin

Haemme useita kertoja Suomen parhaaksi valittuun asiakaspalvelutiimiimme vahvistusta Caddiemaster tehtäviin!

Missiomme on tarjota unohtumattomia elämyksiä ja mieleenpainuvia onnistumisia yhdessä tehden ja toimien. Toimintamme keskiössä on tärkein voimavaramme – loistava henkilöstö. Palveluketjun tärkein lenkki ovat Caddiemasterit, joiden tehtävänä on huomioida vieraamme yksilöllisesti kokonaisvaltaisen elämyksen mahdollistamiseksi.

Työssä onnistumisen kannalta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat ovat reippaus, energisyys, oma-aloitteisuus, vilpitön halu oppia uutta, iloinen asenne ja kyky toimia paineen / kiireen keskellä hymyssä suin. Toivomme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu tai vastaavista tehtävistä, mutta golfin tuntemus ei ole missään nimessä välttämätöntä – asenne ratkaisee.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä vauhdikkaita työpäiviä upeassa ympäristössä mukavien asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, golfklubin vastaanotossa toimiminen, tapahtumien parissa työskentely, erilaiset toimistotehtävät sekä myynti- ja kassatyöskentely.

Saat kannustavan ja kokeneen tiimin sekä hiotun palveluprosessi tuen, kattavan perehdytyksen golfiin ja palvelukulttuuriimme. Oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöösi. Tarjoamme töitä 30-40 tuntia viikossa sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Työt ajoittuvat huhtikuun lopusta lokakuulle, mutta tarkan ajankohdan sovimme kanssasi erikseen.

Oletko hakemamme vahvistus huikeaan tiimiin? Hae lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse karri.koivu@linnagolf.fi 3.3.2022 kello 15 mennessä. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana.

Tervetuloa osaksi huipputiimiä!

Lisätietoa:

Karri Koivu, Asiakkuuspäällikkö, Linna Golf, 040 511 7721, karri.koivu@linnagolf.fi