GOLFOPETTAJAT

TASOKASTA GOLFOPETUSTA

Golfopetusta Linna Golfilla tarjoaa Pro Ari Koski sekä PEGO Golf Schoolin Juha-Pekka Peltomäki. Tutustu opettajiin alta!

OPETTAJAT

En ole kannuksia kerännyt kilpapelaajana, mutta ammattiopettajana kyllä, täten oppiminen ja opettaminen ovat minulle tärkeintä ja tätä kautta saavutetut tavoitteet!

Pyrin löytämään jokaiselle sopivan tavan oppia, harjoitella ja kehittyä omien tavoitteiden mukaan. Kuten kaikissa urheilulajeissa, on myös golfissa lainalaisuuksia, joita ei voi sivuuttaa. Vahva perusteiden osaaminen luo pohjan kehittyä pidemmälle. Opetuksen kantava voima on yhteisen ymmärryksen saavuttamien pelaajan ja valmentajan välille. Tämän takia perustelen: miksi ja miten on järkevin tehdä, jotta voidaan saavuttaa maksimaalinen suoritus.

Opetus ei ole kikkojen ja tipsien antamista vaan kokonaisvaltainen osasuoritusten summa. Tehdään yhdessä Golfista Helppoa ja Nautinnollista.

Tervetuloa Arin tunnille!


”Kun pelaajalla on hyvä ote, alkuasento ja liikejärjestys, on sen jälkeen helppo työstää toistettavia variaatioita eri lyönneistä”

Omaan yhden suomen monipuolisimmista golftaustoista. Olen pelannut golfia vuodesta 1989 ja ollut golfammattilainen vuodesta 2001. Taustalla on 7 vuoden ammattilaisura. Olen toiminut golfurallani myös välinekauppiaana, tuotesuunnittelijana ja ollut mukana tuomassa nykyistä mailojen-fittauskulttuuria suomeen.

Koulukseltani olen liiketalouden tradenomi sekä PGA ammattivalmentaja. Osaan lähestyä golfaria monesta eri näkökulmasta. Välineet, pelaajan fysiikka, lyöntitekniikka, kokemus ja mieli. Pyrin kuitenkin yksinkertaistamaan asiakkaalle asioita mahdollisimman paljon jotta oppimisprosessi olisi vaivaton ja usein apu löytyykin kolminaisuudesta ote, alkuasento ja liikejärjestys.

Ota yhteyttä ja laitetaan sinunkin peli kulkemaan!

JUHA-PEKKA PELTOMÄKI

PGA PRO – PEGO GOLF SCHOOL