KENTTÄESITTELY

EUROPEAN TOUR -TASON OLOSUHTEET

Linna Golfin kenttämestarina toimii Risto Tidenberg, jonka juuret kentänhoidosta ulottuvat aina vuoteen 1991, jolloin hän viimeisteli golfkentänhoitoon erikoistuneet opintonsa Mäntsälän Puutarhaoppilaitoksessa. Kenttätiimin palkitun työn taustalla ovat vertaansa vailla oleva kokemus ja asiantuntemus sekä tinkimätön omistautuminen pienten yksityiskohtien hoitamiseen kentällä ja harjoitusalueilla.

Linna Golfin kentällä otettiin ensimmäisenä Suomessa käyttöön viheriöruohona Penn A4. Kyseinen ruoholaji on monivuotinen rönsyröllin sukulainen. A4 on kehitetty erityisesti kilpailukenttien viheriöruohoksi. A4 Penn kasvaa hyvin tiheäksi ja on siksi myös visuaalisesti täydellisyyttä hipova viheriö.

Viheriöiden leikkuukorkeus on 1.6 mm ja nopeus (Stimp) vaihtelee 9-11 jalkaa – eli verrannolliset European Tour -kilpailuiden viheriöihin. Viheriöt leikataan ”käsityönä” eli työnnettävillä koneilla, koska lopputulos on tällä tavoin aavistuksen täydellisempi.

Väylillä Linna Golfissa kasvaa niittynurmikka, joka, samoin kuin A4, on monivuotinen ruoholaji. Väylien leikkuukorkeus pelikauden aikana on n. 8-10 mm.

Väyläkartta avautuu koko näytölle napauttamalla kuvaa.

VÄYLÄESITTELYT