GOLFPISTEEN KENTTÄRANKINGISTA PARHAAN PALVELUN PALKINTO

Suomen suurin golfkenttien arviointitutkimus - Golfpisteen Kenttäranking on palkinnut Linna Golfin Parhaasta palvelusta

Linna Golf on tunnettu ainutlaatuisen golfympäristön lisäksi mieleenpainuvasta palvelusta. Palvelun merkitys on asetettu myös yhtiön strategian keskiöön, eikä syyttä. Erot huippukenttien välillä syntyvät pienistä nyansseista ja yksityiskohdista. Henkilökohtainen, ammattitaitoinen ja aidosti välittävä palvelu luovat tunnelman, joka säilyy vielä kentältä kotiin palattua.

Tavoitteenamme on tarjota kokonaisvaltaisia elämyksiä jokaiselle vieraallemme. Tämän tavoitteen lunastamisesta yhtenä osoituksena toimii tuore Golfpisteen Kenttärankingin parhaan palvelun palkinto.

Linna Golf on voittanut Kenttärankingin kokonaisuuden kaksi edellistä ja kaikkiaan kolme neljästä aikaisemmasta kerrasta. Tällä kertaa tiukka taisto on laittanut luopumaan kärkisijasta. Tästä huolimatta olemme saaneet huippupisteet lähes kaikilla mahdollisilla mittareilla mitattuna ja palvelu on edelleen parasta, mitä Suomen golf tarjoaa. Pudotus ykköspaikalta kertoo kovasta kilpailusta ja jatkuvasta kehityksestä, joka on lopulta kaikkien golfareiden etu. Linna Golf tekee parhaansa lunastaakseen ykköspaikan takaisin jälleen seuraavassa Kenttärankingissa. Odotusten ylittäminen, viimeistellyt yksityiskohdat ja kokonaispalvelun ylivoimaisuus tulevat toimimaan päivittäisen tekemisen lupauksina myös jatkossa.