LINNA GOLFIN TARINA

KOKONAISVALTAISIA ELÄMYKSIÄ

Missiomme on tarjota unohtumattomia elämyksiä ja mieleenpainuvia onnistumisia yhdessä tehden ja toimien. Toimintamme keskiössä on tärkein voimavaramme – loistava henkilöstö.

Palveluketjun taustavaikuttajina kenttätyöntekijät viimeistelevät kentän päivittäin upeaan kuntoon, sinua varten. Viheriöt leikataan ”käsityönä” eli työnnettävillä koneilla, koska lopputulos on tällä tavoin aavistuksen täydellisempi.

Palveluketjun keskiöön nousevat Caddiemasterit, joiden tehtävänä on huomioida sinut ja yksilölliset toiveesi kokonaisvaltaisen elämyksen mahdollistamiseksi.

Toivottavasti nautit vieraanamme!

Linna Golfin ja Vanajanlinnan tiimi

(linkkipainikkeet tähän)

PALKITTU KOKONAISUUS

Kansalliset (mm. Golflehti) ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen Parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin erilaisten palvelukategorioiden puolesta.

Viimeisimpinä saavutuksina Suomen Parhaan Golfkentän titteli, Kokonaispalvelun sekä Parhaan kentän kunnon ja viimeistelyn palkinnot vuoden 2019 & 2021 Golflehden lukijaäänestyksestä. Kansainvälisesti Golf World -lehti on listannut meidät koko Euroopan 60. parhaan Golfresortin joukkoon.

Olemme erittäin ylpeitä, että pelaajat ja asiantuntijaraadit ovat antaneet meille nämä tunnustukset. Ennen kaikkea tiedostamme tunnustusten luomat odotukset ja vastuun vastata joka päivä, jokaisen pelaajan kohdalla odotukseen Suomen parhaasta kokonaiselämyksestä golfin parissa.


(KUVA ALEMMAS)