TAPAHTUMAN LISÄPALVELUT

PEGO Golf SCHOOL PRO- JA OPETUSPALVELUT

Laadukkaat Pro- ja opetuspalvelut tapahtumiin tuottaa Suomen johtava ja monipuolisin golfkoulu, PEGO Golf School. Opettajina toimivat kokeneet ja asiakasläheiset PGA Prot Juha-Pekka Peltomäki, Anniina Paatsama. Lue lisää PEGO Golf Schoolin toiminnasta!


PRO-PALVELUT

 • Jokerilyöjä & Trackman Analyysi

  Pego Golf Schoolin PGA pro jokerilyöjänä valitsemallasi reiällä. Voit helpottaa kilpailijoiden peliä valitsemallasi reiällä niin että Pro lyö avauslyönnin pelaajien lisäksi. Pelaajat voivat halutessaan jatkaa omaa peliään k.o reiällä siitä paikasta johon pro pallon löi. Lisäksi kaikki pelaajat saavat omasta lyönnistään Trackman-analyysin ja videon sekä omasta että pron lyönnistä.
  Hinta 17 € / kilpailija. Minimiveloitus 500 €, alv 0 %

 • Beat the Pro

  Linna Golfin pro haastaa kaikki kilpailijat yhdellä par-3 reiällä, pelaten reiän jokaisen ryhmän kanssa alusta loppuun. Mikäli kilpailijat onnistuvat voittamaan pron- saavat he erikoispalkinnon. Linna Golfin prot Ari Koski ja Juha-Pekka Peltomäki omaavat pitkän taustan kilpagolfista ja pystyvät tarjoamaan kovan haasteen vieraillenne.
  Hinta 15 € / kilpailija. Minimiveloitus 500 €, alv 0 %

 • Trackman-analyysi kierroksella

  Linna Golfin prot käyttävät opetuksessaan apuna maailman johtavaa golflyönnin analysointilaitetta Trackmania. Yhdellä reiällä prot tallentavat jokaisen pelaajan lyönnin ja lähettävät analyysin lyönnistä pelaajille kilpailun jälkeen. Näin pelaajat saavat tarkinta mahdollista dataa omasta lyönnistään ja sen kehityskohteista.
  Hinta 15 € / kilpailija. Minimiveloitus 500 €, alv 0 %

OPETUSPALVELUT

 • Green Card -Express

  Kutsu kilpailuusi vielä pelaamattomat vieraat ja tarjoa heille Green Card. Samaan aikaan kun jo pelaavat vieraat kilpailevat kentällä, järjestävät Linna Golfin prot Green Card -kurssin vielä pelaamattomille vieraille. Päivän ohjelma on suunniteltu niin, että pelaamattomat vieraat ehtivät osallistua kilpailupäivän avaamalle aamiaiselle sekä päätösruokailuun pelaajien kanssa. Väliajan he suorittavat Green Cardia. Näin voit jatkossa kutsua nämäkin vieraat kilpailuusi.
  Hinta 110 € / hlö. Minimiveloitus 500 €, alv 0 %

 • Golfin demo

  Golfin demo on tarkoitettu golfiin tutustuvalle ryhmälle. Yleensä 2 tuntia kestävän harjoituksen aikana käydään läpi peruslyönti, chippi- ja putti sekä lopuksi 18 reiän leikkimielinen puttikilpailu Linna Golfin St.Andrews-puttiradalla.
  ​​​​​​​Hinta 90 € / h 1-2 hlöä, 20 € lisämaksu/lisähenkilö/tunti. alv. 0 %. Minimiveloitus 500 €, alv 0%

FUNGOLFIN TAPAHTUMAPÄIVÄ

Fungolfin tapahtumapäivän ansiosta vieraanne tulevat taatusti viihtymään ja muistavat tapahtumanne pitkään. Rakennamme tapahtumasta juuri teidän näköisen.

Tapahtumapäivä sisältää valitsemanne tuotteet, jotka toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi tapahtumapäivään sisältyy aina ylimääräinen puttikilpailu, joka järjestetään klubin läheisyydessä.

Valitkaa haluamanne tuotteet ja tehdään tapahtumastanne yhdessä ikimuistoinen!


TAPAHTUMAN TUOTTEET

- Hinta: 15 € / per henkilö (alv. 0) – yksittäinen tuote
- Hinta: 40 € / per henkilö (alv. 0) – kaikki kolme tuotetta

 • Lähimmäs lippua -kisa + 5000 € Hole In One

Reiällä lähimmäksi lippua lyönyt pelaaja palkitaan, minkä lisäksi jokainen Hole in one palkitaan Pohjantähden tarjoamalla 5000 € rahapalkinnolla!

 • Tarkin draivi & Trackman-analyysi

Tarkimman draivin yhdellä väylällä lyönyt pelaaja voittaa tuotepalkinnon. Väylällä asiakkaita on palvelemassa myös golfopettaja, joka halutessanne analysoi pelaajien lyöntejä Trackman 4 -analysaattorilla.

 • Beat the pro

Haasta huippupelaaja PAR 3:lla ja lunasta palkinto! Päihitettävä pelaaja on aina paikallinen PGA-ammattilainen tai kilpapelaaja.


2UP GOLF AGENCY - TAPAHTUMAN IKUISTAMINEN

Golftapahtuman ja tunnelman ikuistaminen tarkkaan suunnitellun kuva- tai videokokonaisuuden myötä. Sisältö toteutetaan aina tarkasti asiakkaiden toiveita kuunnellen. Tavoitteenamme on toteuttaa materiaalia, joka vangitsee katsojan huomion ja saa katsojan pysähtymään.


LAADUKKAAT TAPAHTUMAKUVAT

Valmis kuvapankki pitää sisällään minimissään 100 editoitua valokuvaa tapahtumasta ja kuvia napataan asiakkaiden toiveita kuunnellen. Kuvapankki pitää sisällään:

 • Kuvat kaikista peliryhmistä ja pelaajista
 • Fiiliskuvat klubilta ja kentältä
 • Kuvia aamupalalta, lounaalta sekä palkintojenjaosta


Kuvaajana toimii golf- ja urheilukuvaukseen erikoistunut ammattilainen, 2Up Golf Agencyn Mikko Sintonen. Mikko on aikanaan pelannut myös itse kilpaa golfia, joten silmää golfkuvaukselle löytyy myös sitä kautta. Oman kilpauransa jälkeen Mikon on voinut bongata kameran takaa mm. Finnish Tourin osakilpailuista, joissa hän on huomaamattomasti ikuistanut tunnelmaa ja upeita suorituksia.

Tapahtumakuvauksen hinta 1.500 € (alv.0) pitäen sisällään valmiin editoidun kuvapankin päivästä sekä kuvaajan kilometrikorvaukset.


UNIIKKI TAPAHTUMAVIDEO

Lopputuote sisältää noin kahden minuutin mittaisen uniikin tapahtumavideon sekä siitä lyhennetyn 20 sekunnin someversion. Toki hyvin suunniteltu video mahdollistaa sen, että video on helppo palastella useaksi eri sisältöosioksi, jotka voi julkaista relevanteille some-alustoille natiivisti. Tämä maksimoi videosi näkyvyyden ja kunkin videon tuotannosta saatavan arvon.

Kuvaajana toimii ammattilaiskuvaaja Robert Lindström sekä tarvittaessa apuna urheilukuvaaja Mikko Sintonen. Tapahtumavideokuvauksen hinta 5.000 € (alv.0) pitäen sisällään editoidut videokokonaisuudet.

Inspiroidu ja tsekkaa referenssit täältä!


Edellä mainittujen lisäksi yritystapahtumien lisäpalveluvalikoimaan löytyy kaikkea aina brändätyistä logopalloista ja kylteistä laadukkaisiin J.Lindebergin vaatteisiin ja asusteisiin. Kerromme mielellämme aiheesta lisää!

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT

CARITA HELMINEN

Palvelupäällikkö
Yritystapahtumat

Puh. 044 716 5147
carita.helminen@linnagolf.fi