ONNISTUMISIA

TYYTYVÄISET TAPAHTUMA-ASIAKKAAT

Järjestämme noin 100 golftapahtumaa vuodessa ja asiakkaamme sekä asiakkaidemme asiakkaat ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä vierailuunsa ja palaavat vieraaksemme vuosi toisensa jälkeen.

”Linna Golf sopii kaikenlaisille yrityksille ja asiakkaille. Olen osallistunut moniin tapahtumiin ja yksityisiinkin kokoontumisiin ja joustavasti on aina kaikki huomioitu, onpa tapahtuma ollut iso tai pieni. Sydämellinen, ystävällinen palvelu, huomaavaisuus ja aito välittäminen on nykyään harvinaista, täältä sitä edelleen saa ihan pyytämättä..”, autenttinen avoin asiakaspalaute 2021.

Erittäin korkean laadun varmistamiseksi ja palvelumme kehittämiseksi mittaamme vierailijoidemme tyytyväisyyttä tarkasti.


Kesän 2022 yritystapahtumien kävijätutkimuksen tuloksia – kyselyn toteuttaja Innolink

99% yritystapahtumien osallistujista on sitä mieltä, että Linna Golf kuuluu kolmen parhaimman yritysten golftapahtumien järjestäjän joukkoon

96% tapahtumien osallistujista on sitä mieltä, että tapahtuma edisti positiivista mielikuvaa tapahtuman järjestäneestä yrityksestä

99% vierailijoista koki saavansa hyviä verkostoitumismahdollisuuksia ja elämyksiä tapahtumasta.

Parhaiten onnistuneita tekijöitä olivat henkilökunnan ammattitaito ja ystävällisyys, klubi- ja virkistäytymistilat sekä vierailijoiden vastaanotto.

NPS 80 (suosittelijoita 81 %, arvostelijoita 1 %)

  • Tapahtuman järjestäjien NPS 92

*Innolinkin toteuttama tutkimus kauden 2022 aikana Linna Golfin järjestämiin yritystapahtumiin osallistujille. 610 vastaajaa.