RAVINTOLAT

VANAJANLINNAN PÄÄRAVINTOLA

Kautta aikojen Vanajanlinna on kestinnyt herkuilla vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Linnan kauniit tilat muuntuvat kokouslounaasta aina intiimiin illalliseen läheisten kesken. Skandinaaviset puhtaat maut, paikallisten tuottajien tarjonta ja ekologisuus ovat ravintolamme kulmakiviä. Pääravintola sijaitsee Vananlinnassa, noin 350 metriä Linna Golfin Klubitalolta. Tutustu Vanajanlinnan pääravintolan tarjontaan ja varaa pöytä!

Yksityistilaisuutta varten voit varata oman, tunnelmallisen tilan pelkästään teidän käyttöönne. Erilaiset juhlat tai vaikka illallinen ystävien kesken, Vanajanlinnasta löytyy sopiva tila kaiken kokoisiin ruokailuihin. Kysy lisää ryhmävarauksista Vanajanlinnan myyntipalvelusta.


KLUBIRAVINTOLAN TARJONTA

Käsin tekeminen, rentous ja maku ovat keskiössä. Nämä arvot ovat läsnä kaikessa tekemisessä ja sen pohjalta on rakennettu elämyksellinen kokonaisuus. Valmistamme rentoa maistuvaa ruokaa modernilla otteella turhia hienostelematta.

Laadukkaat kasvis- ja vegaaniruuat takaavat kasvissyöjille viimeisteltyjä vaihtoehtoja. Myös gluteeniton ruokavalio on huomioitu.

Juomapuolella tuomme makuja pientuottajaoluista, viinimaailma on rakennettu kiinnostavien uuden maailman viinien ympärille.

À La Carte -listan herkut ovat saatavilla päivittäin kello 11:00 -21:30. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Vitriinivalikoimastamme löydät runsaan valikoiman niin pienempään kuin isompaankin nälkään. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat viikkotiedotteesta.


TERVETULOA NAUTTIMAAN

Klubin ravintola on avoinna kaikille ja toivotamme myös golfia pelaamattomat vieraat lämpimästi tervetulleeksi testaamaan klubin tarjontaa avoimin mielin.

Myymme myös kaikki annoksemme take-away muodossa mukaasi huoneeseen tai vaikka kierrokselle.

Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti, joten arvostamme suuresti palautetta risujen / ruusujen muodossa, jotta voimme palvella sinua jatkossa vieläkin paremmin.

KAHVILATUOTTEET

Kahvilatuotteet ovat tarjolla kaikkina viikonpäivinä kauden aikana vähintään kello 9:00-18:00 välillä

Herkulliset leivät paistamme klubilla ja täytämme ne tuoreena aina saman päivän aamuna.

Vaihtuvat leivonnaiset ovat alusta saakka oman keittiömme tuotantoa – varmasti tuoretta ja vastaleivottua.

Tarjolla on mm. suolaisia kasvis- ja lihatäytteisiä piiraita, sekä tietenkin makeita herkkuja kuten cookiet, cupcaket sekä muffiinit.


Golfkauden aikana tavoitat Klubiravintola Slotten: