SUOMEN YKKÖSKENTTIEN TIIVIS YHTEISTYÖ JATKUU

Kytäjän ja Linna Golfin osakkaiden merkittävä yhteistyöetu - Niin Kytäjän kuin Linnan osakkaat saavat mahdollisuuden lunastaa henkilökohtaisen pelioikeuden toistensa kentälle sadan euron vuosihintaan.

Maamme arvostetuimmat golfkentät Kytäjä Golf ja Linna Golf tarjosivat osakkeenomistajilleen huomattavan uuden edun pelikaudelle 2022. Etu oli äärimmäisen pidetty uudistus puolin ja toisin, ja vie myös golfalan tulevaisuutta oikeaan suuntaan. Yhteistyö tulee jatkumaan myös tulevalle kesälle 2024.

Niin Kytäjän kuin Linnan osakkaat saavat mahdollisuuden lunastaa henkilökohtaisen pelioikeuden toistensa kentälle sadan euron vuosihintaan.

Etu koskee ainoastaan omalla osakkeella pelaavia osakkeenomistajia. Myös pelioikeuden yhteistyökentälle lunastaneiden vieraat pääsevät pelaamaan alennetulla green fee -hinnalla osakkaan seurassa.

Linnalaisten etutaulukko >>

Hyvinkäällä sijaitseva Kytäjä ja Hämeenlinnan läheisyydessä sijaitseva Linna Golf haluavat kehittää palveluitaan aktiivisille osakkeenomistajille. Yhteistyön kautta kenttien osakkaille avautuu ainutlaatuinen tilaisuus saada pelioikeus maamme kolmelle parhaalle kentälle: Linna Golfiin sekä Kytäjän South Eastille ja North Westille.

“Kytäjän osakkaat ovat vierailleet aktiivisesti kumppanikentillämme ja pitävät yhteistyötä muiden kenttien kanssa tärkeänä. Haluamme tuoda osakkeenomistajille merkittäviä lisäetuja myös jatkossa”, sanoo Kytäjä Golfin toimitusjohtaja Jukka Koivu.

“Kaksi kansainvälisen tason golfkeskusta tarjoavat merkittävän edun pelaaville osakkailleen, millä haluamme viestiä erityisesti osakkaittemme arvostuksesta”, toteaa Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

Aiempina vuosina niin Linna Golfin kuin Kytäjän osakkeenomistajat ovat päässeet vierailemaan toistensa kentillä alennettuun osakashintaan. Tämä etu säilyy jatkossakin niille osakkaille, jotka eivät lunasta koko kauden pelioikeutta.

Lisätietoa:

Jukka Koivu, toimitusjohtaja, Kytäjä Golf, 050 533 8499, jukka.koivu@kytajagolf.fi
Esa Honkalehto, toimitusjohtaja, Linna Golf, 050 560 9946, esa.honkalehto@linnagolf.fi

Lisäpelioikeus osakkaille verkkokaupassa >>

Oletko kiinnostunut Linna Golfin osakkuudesta?
Rajoitettu määrä pelioikeudellisia B-osakkeita saatavilla Linna Golf Ry:n kautta.

Yhteydenotot osakkeisiin liittyen:

Esa Honkalehto, toimitusjohtaja, Linna Golf, 050 560 9946, esa.honkalehto@linnagolf.fi