YHTEISÖ

LINNALAISET

Linna Golf on pieni, tiivis ja lämminhenkinen yhteisö, jonka osakkaat yhdessä sitoutuneiden pelaajien ja henkilöstön kanssa ovat luoneet. Tavoitteena ei ole kasvaa suureksi, mutta toivotamme uudet innokkaat pelaajat iloisesti mukaan joukkoomme.

Yhteisöömme liittyminen ei edellytä vankkaa sitoutumista perinteiseen jäsen-, klubi-, tapahtuma tai vastaavaan toimintaan, mutta olemme iloisia, jos päätät osallistua. Yhteisömme koostuu mahtavista ihmisistä, eri ikäisistä ja erilaisista taustoista tulevasta porukasta, joihin et ole ehkä vielä tutustunut, mutta esimerkiksi tapahtumissamme siihen tarjoutuu luontainen mahdollisuus.

Tervetuloa osaksi yhteisöämme!


TAVOITTEENA TYYTYVÄISYYS


Yhteisöömme kuuluu reilu 300 jäsentä ja noin 350 aktiivista pelaajaa. Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskyselyn pohjalta yhteisömme pelaajien tyytyväisyys ja suositteluhalukkuus on vertailussa Suomen golfyhteisöistä yksi korkeimpia (NPS 84).

Lisäksi Linna Golfin omien pelaajien arvioinnit kategorioissa: ”On hauskaa olla golfyhteisön jäsen” ja ”Tunnen itseni tervetulleeksi golfyhteisössä”, nousevat vertailussa koko valtakunnan kärkeen.

Linna Golfin kapteenina kaudella 2024 toimii Heikki Heino. Kapteeni on jäsenistön valitsemaa seuran edustaja, jonka tärkeimpiä tehtäviä ovat mm. seurahengen, viihtyvyyden ja yhteenkuuluvuuden edistäminen omalla esimerkillään ja aktiivisuudellaan.