KURSSIT JA OPETUSPALVELUT

Monipuolista golfopetusta läpi kauden

Oli sinulla mielessä golfin aloittaminen tai golfviikonloppu Vanajanlinnassa, opetustarjonnastamme löydät juuri sopivan paketin. Golfopetuksesta Linna Golfissa vastaa PEGO Golf School sekä TSGA. Tutustu opettajiimme täältä!​​​​​​​


GREEN CARD -KURSSIt

Kolme tuntia kestävällä kurssilla opetellaan perusasiat ja saat lopuksi pelaamiseen vaadittavan Green Cardin.

Kurssilla opetellaan kaikki golfin peruslyönnit. Lisäksi saat kattavan infopaketin kentällä etenemisestä, säännöistä ja muita käytännön vinkkejä. Meille on tärkeintä että pääset lajiin helposti sisään ja aloitat pelaamisen sujuvasti. Alkeiskurssin hinta on 99 € / hlö.

Kaudelle 2023 avoimet kurssit ovat järjestetty onnistuneesti, mutta mikäli uuden harrastuksen aloittaminen kiinnostaa vielä tämän kesän nimissä, ota yhteys suoraan opettajiimme!

Kurssit järjestetään Linna Golfin harjoitusalueella. Mukaan et tarvitse omia välineitä, ainoastaan reippaan ja iloisen mielen!


YKSITYISOPETUS

Yksityisopetus on tehokkain tapa kehittää peliäsi. Saat ammattilaisen yksityiskohtaista ohjausta juuri siihen asiaan mihin haluat. Voit varata tunteja aihekohtaisesti esimerkiksi lyöntitekniikkaan, chippaamiseen tai puttaamiseen. Tarjolla on myös useamman tunnin kokonaisuuksia. Yksityisopetuksen hinnoittelu vaihtelee opettajakohtaisesti ja varaukset tapahtuvat suoraan opettajalta.

Ari Koski - TSGA
alkaen 75 € / tunti / 1-4 hlö

Juha-Pekka Peltomäki - PEGO Golf School
alkaen 45 € / 30 min / 1-2 hlö


PELIKIERROS PRON KANSSA

Pro pelaa yhdessä ryhmän kanssa (1-3 hlöä + pro), neuvoo ja opastaa pelillisissä asioissa sekä antaa neuvot miten ja mihin kannattaa yrittää lyödä. Pelin jälkeen Pro antaa myös oman näkemyksen pelaajille, miten he voisivat kehittää omaa pelaamista sekä golftekniikkaa saavuttaakseen vielä paremman tuloksen. Kierroksen aikana ei puututa Swing-tekniikkaan. Varaukset suoraan opettajalta.

Ari Koski - TSGA
95 € / 9 reikää


SYKSYN OPETUSMATKA PORTUGALIIN

26.9.-3.10.2023

Tämä laadukas opetusmatka Portugaliin, Lissabonin eteläpuolella sijaitsevaan Aroeira Golfiin sisältää kaikki ne elementit, jota voit pitkään odotetulta golflomalta toivoa.

Upea ja vehreä mäntymetsäinen Costa Caparican rannikko, kaksi laadukasta 18-reikäistä golfkenttää sekä uusi, viihtyisä neljän tähden boutique-hotelli ja puolihoito sekä tietysti mukava matkaseura takaavat, että varmasti viihdyt tällä matkalla.

Opetusta matkalla tarjoaa Linna Golfin opettajat TSGA:lta Ari Koski ja Teemu Sallinen.

Tervetuloa mukaan!

Hinnat ja lisätiedot täältä!