KURSSIT JA OPETUSPALVELUT

Monipuolista golfopetusta ja kursseja läpi kauden

Oli sinulla mielessä golfin aloittaminen tai golfviikonloppu Vanajanlinnassa, opetustarjonnastamme löydät juuri sopivan paketin. Golfopetuksesta Linna Golfissa vastaa PEGO Golf School sekä TSGA. Tutustu opettajiimme täältä!​​​​​​​


GREEN CARD -KURSSIt

Kolme tuntia kestävällä kurssilla opetellaan perusasiat ja saat lopuksi pelaamiseen vaadittavan Green Cardin.

Kurssilla opetellaan kaikki golfin peruslyönnit. Lisäksi saat kattavan infopaketin kentällä etenemisestä, säännöistä ja muita käytännön vinkkejä. Meille on tärkeintä että pääset lajiin helposti sisään ja aloitat pelaamisen sujuvasti. Alkeiskurssin hinta on 99 € / hlö.

Tarjolla olevat kurssit löydät alta alkeiskurssikalenterista. Mikäli toivot kurssia toiseen ajankohtaan, ota yhteys suoraan opettajiimme!


YKSITYISOPETUS

Yksityisopetus on tehokkain tapa kehittää peliäsi. Saat ammattilaisen yksityiskohtaista ohjausta juuri siihen asiaan mihin haluat. Voit varata tunteja aihekohtaisesti esimerkiksi lyöntitekniikkaan, chippaamiseen tai puttaamiseen. Tarjolla on myös useamman tunnin kokonaisuuksia. Yksityisopetuksen hinnoittelu vaihtelee opettajakohtaisesti ja varaukset tapahtuvat suoraan opettajalta.

Ari Koski - TSGA
alkaen 75 € / tunti / 1-4 hlö

Juha-Pekka Peltomäki - PEGO Golf School
alkaen 45 € / 30 min / 1-2 hlö


ALKEISKURSSIKALENTERI

KURSSIKALENTERI