Uutiset

VIIKKOTIEDOTE

Linna Golf on avoinna ja hienossa kunnossa - Lämpimästi tervetuloa pelaamaan!

Lue lisää

WISEGOLF-TUNNUKSET JA KIRJAUTUMISOHJEET

Linna Golf siirtyi uuteen toiminnanohjausjärjestelmään WiseNetworkin tarjoamaan WiseGolfiin keväällä 2023. WiseGolf on WisePlatform-järjestelmän toimialakohtainen ratkaisu, joka sisältää kaikki yritystoiminnassa tarvittavat työkalut yhdessä ja samassa järjestelmässä.

Lue lisää

OSAKKAIDEN PELIOIKEUDEN REKISTERÖINTI

Golfkausi tekee jälleen tuloaan ja on aika rekisteröidä tulevan kauden pelioikeuden käyttömuoto. Linna Golfin siirryttyä WiseGolf-toiminnanohjausjärjestelmään, tapahtuu pelioikeuden rekisteröinti näppärästi pelaajan omasta WiseGolf-profiilista.

Lue lisää

HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA YMMÄRTÄÄ GOLFIN SYVIMMÄN OLEMUKSEN

Linna Golf Oy:n hallituksen tuore puheenjohtaja Antti Ahava on paljasjalkainen hämeenlinnalainen huippugolfamatööri. Golfia hän on pelannut 22 vuotta ja nuorempana pari vuotta jopa ammattilaisena. Nyt amatöörinä tasoitus on +4!
Viime kaudella hän voitti SM-hopeaa Mid Tourilla (yli 25-vuotiaat) ja valittiin ensi kesän toiseksi Suomen edustajaksi Midien EM-kilpailuun. Hän tuntee siis täysin golfin perimmäiset lähtökohdat.​​​​​​​

Lue lisää

SUOMEN YKKÖSKENTTIEN TIIVIS YHTEISTYÖ JATKUU

Kytäjän ja Linna Golfin osakkaiden merkittävä yhteistyöetu - Niin Kytäjän kuin Linnan osakkaat saavat mahdollisuuden lunastaa henkilökohtaisen pelioikeuden toistensa kentälle sadan euron vuosihintaan.

Lue lisää

LINNA GOLFILLE HISTORIAN PARAS SIJOITUS GOLF WORLDIN TOP 100-LISTALLA

Golf Worldin Top 100-listalla useita kertoja peräkkäin noteerattu Linna Golf noteerataan jälleen – Sijoitus parantunut huimat 29 sijaa

Lue lisää

TAPAHTUMAKALENTERI

Tuttuun tapaan järjestämme Linnalaisille monipuolisia tapahtumia niin golfin kuin muiden aktiviteettien parissa. Näiden joukkoon mahtuu myös liuta kaikille avoimia kilpailuja. Tapahtumiemme tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä tarjoamalla kokonaisvaltaisia tilaisuuksia vaihtelevilla pelimuodoilla – jokaiselle jotain!

Lue lisää

OSTAJAN OPAS

Etelä-Suomessa, 1,5 tunnin ajomatkan säteellä Hämeenlinnasta tai Helsingistä on pyöreästi 100 golfkenttää. Miten valita oma pelioikeus ja millä kriteereillä asiaa tulisi lähestyä?

Lue lisää

TASOITUKSEN YLLÄPITO

Tasoituskierroksen tuloskortin palauttamisen tavat ovat muuttuneet. Vaihtoehtoja on edelleen useita.

Lue lisää

WORLD GOLF AWARDS -PALKINTO LINNA GOLFIIN

World Golf Awards tituleerasi Linna Golfin Suomen parhaaksi Golfkentäksi!

Lue lisää

LINNA GOLFIN UUSI KENTTÄMESTARI

Linna Golfin uusi kenttämestari Risto Tidenberg on aloittanut työnsä

Lue lisää

LINNA GOLFIN MAAKAUPAT

Linna Golf Oy allekirjoitti hämeenlinnan kaupungin kanssa kiinteistökaupan 92 hehtaarin golfkenttäalueen maapohjasta 1.9.2022

Lue lisää

SEURAN MESTARUUSKILPAILUIDEN VOITTAJAT SELVILLÄ

Linna Golfin Mestikset pelattiin 18.-20.8. hienokuntoisella kentällä ennätyksellisen osallistujamäärän kesken. Viikonlopun kruunasi Linnalaisten grilli-iltama lauantain pelien jälkeen, jossa maittavan ruoan lisäksi päästiin nauttimaan huikean Jaromir Jokisen musisoinnista. Tuomarina viikonlopun ajan toimi Linnalainen Kimmo Mäkelä. Kilpailun palkinnot jaetaan seuran päätöskilpailussa 30.9., johon ilmoittautuminen aukeaa nyt!

Lue lisää

PERJANTAIPALLO-SCRAMBLE BY LINNA GOLF FUNGOLFIN SIMULAATTORISSA

Perjantaipallo by Linna Golf kisasarja alkaa joulukuussa – osallistu ja voita simulaattoritunteja sekä Linna Golfin jäsenyys

Lue lisää

LINNA GOLFIN SEURAKILPAILUT

Kauden ensimmäiset seurakilpailut ovat onnistuneesti takana ja on aika nostaa esiin parhaiten pärjänneet!

Lue lisää